Transfer sezonunun sona ermesiyle birlikte, boşta kalan yıldız futbolcular arasında dikkat çeken isimlerden biri de Yusuf Yazıcı oldu.

Avrupa’da transfer döneminin kapanmasının ardından Türkiye’de de Süper Lig devleri Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile adı anılan Yazıcı, hiçbir takıma imza atamamış olmasıyla gündemde. Özellikle hayranları, milli oyuncunun takımsız kalmasını şaşkınlıkla karşıladı.

Süper Lig ekiplerinden gelen teklifleri, Türkiye’de oynamak istemediği gerekçesiyle geri çeviren Yusuf Yazıcı, Avrupa’dan da istediği düzeyde bir teklif bulamadı.

ARABİSTAN BEKLENTİSİ

Bu gelişmeler sonrasında boşta kalan milli futbolcunun, kariyeri tehlikeye girerken, gelecekte hangi ülkeye transfer olacağı merak konusu. Transfer sezonu büyük liglerde kapanmış durumda, bu nedenle Yusuf Yazıcı’nın hangi ülkeyi tercih edeceği sorusu gündemde.

Suudi Arabistan dışındaki seçeneklere sıcak bakmayan yıldız oyuncunun, bu bölgeden teklif beklediği öğrenildi.

BABA OLACAK

Öte yandan, oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile dünyaevine giren 27 yaşındaki milli futbolcu, kısa süre sonra baba olma sevinci yaşayacak. Dört aylık hamile olan 33 yaşındaki Melisa Aslı Pamuk, geçtiğimiz gün yayınladığı fotoğrafıyla hamile olduğunu kamuoyuna duyurdu.

Kaynak: Sözcü