TFF 1. Lig’de 2024-2025 sezonunun açılış maçında Sakaryaspor evinde Keçiörengücü’nü ağırladı. Yayıncı kuruluş BeINsports’un iki nolu kanalında ekranlara gelecek mücadeleyi izlemek için televizyonunu açan futbolseverler inanılmaz bir durumla karşılaştı. 

Yayındaki tuhaflık ve görüntü kalitesindeki bozulma nedeniyle neye uğradığını şaşıran izleyiciler sosyal medyada yayıncı kuruluşa tepki gösterdi. Stadyumdan çekilen fotoğraflarda ortaya çıkan gerçek ise adeta ‘pes artık’ dedirtti.

CEP TELEFONU İLE YAYIN

Maçın oynandığı stadyumda yayıncı kuruluşun kameraların yer aldığı bölümde bir kameramanın maçı cep telefonu kamerasıyla çektiği görüldü. Sürekli sallanan görüntü ve düşük kalitede gerçekleşen yayın sonrası BeINsports’un maçı cep telefonu ile çekilen görüntü ile yayına verdiği anlaşıldı.

Sosyal medya platformu X’te yayınlanan görüntüler sonrası taraftarlar yayıncı kuruluşa adeta ateş püskürdü. İşte yapılan bazı yorumlar;

-”Aylık verdiğimiz BeINsports şu an bizimle alay ediyor. Biz bu memlekette hiç bir hizmeti düzgün alamıyoruz, üstüne de herkesten daha çok para veriyoruz. Bu kader mi şimdi?”

-”Telefondan maç yayını yapmaya utanmıyor musunuz rezil herifler!”

-”Sakaryaspor’un ilk maçını TRT’nin olimpiyat finali maçının uzatmaya gitmesi nedeniyle maçı canlı veremeyince, cep telefonu ile maçı 300 metreden canlı yayınlayan Beinspor’a yazıklar olsun!!”

Kaynak: Sözcü