Süper Lig’in devleri, sezonun başlaması ile birlikte transfer çalışmalarında ivme kazanmış durumdalar. Taraftarların heyecanla transfer haberi beklediği bugünlerde sıcak bir gelişme yaşanıyor.

Transferleriyle kadrosunu güçlendiren Beşiktaş’ta sıra kanat transferine gelmişti. Siyah beyazlı ekibin gündeminde, Sassuolo’dan Armand Lauriente vardı. Lauriente için İtalyanlar, 10 milyon Euro bonservis isterken, Beşiktaş rakamı aşağı çekmeye çalışıyordu.

Beşiktaş bu transfer için Parma ve Torino ile yarış halindeyken devreye Fenerbahçe girmişti. Serie B’de forma giymek istemeyen oyuncunun talipleri artarken, İtalyan basını ortalığı kızıştıracak bir iddia ile geldi.

TuttoMercatoWeb’in haberine göre önce Fenerbahçe’nin uğruna Beşiktaş’ı çalımladığı transferde bu kez Galatasaray, Fenerbahçe’nin önüne geçti.

İddiaya göre aylar boyunca Fenerbahçe’nin oyuncu için 12 milyon artı 3’lük bonservis teklifleri vardı ancak Sassuolo, 20 civarında teklifte bulunmuştu. Transfer döneminin sonuna yaklaşılırken kulübün fiyatta düşmeye gittiği ve Galatasaray’ın oyuncu için teklifini saatler içerisinde sunabilecek durumda olduğu belirtildi.

Geçtiğimiz sezon Sassuolo formasıyla 40 maça çıkan Fransız yıldız, 5 gol 4 asist katkısı sağlamıştı.

Sassuolo’nun küme düşmesinin ardından takımdaki birçok oyuncunun gitmek istediği teknik direktör ve Çizme basını tarafından doğrulanmıştı.

Süper Lig devlerinin kıyasıya birbirleri ile yarıştığı oyuncuya aralarından en yakın olan kulübün Galatasaray olduğu açıklandı.

Şimdi gözler, 25 yaşındaki yıldız kanat oyuncusuna sunulması beklenen resmi teklifte.

Piyasa değeri 10 milyon Euro olan Armand’ın sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.

Yıldız oyuncunun bu hafta içerisinde son kararını vereceği söyleniyor.

Kaynak: FotoMaç