Galatasaray, çalkantılı başlayan sezonun ve Young Boys mağlubiyetinin ardından aradığı morali Adana Demirspor deplasmanında buldu.

5 – 0’lık galibiyetle ayrıldıkları Adana’dan sonra sarı kırmızılılarda gözler, yeni açıklanacak transferlere ve takıma veda edecek isimlere döndü.

Okan Buruk yönetiminde Avrupa Ligi’nde mutlu sona ulaşmak ve son sezon şampiyonu olarak Trendyol Süper Lig’i aynı başarıyla bitirmek isteyen Galatasaray’da son günlerde flaş gelişmeler yaşandı.

Önce Wilfried Zaha’nın Lyon’a kiralık olarak gittiği duyuruldu. Oyuncu, Premier Lig’e transferi için görüşmeler yapmış fakat vergi problemlerinden dolayı sonuç alamamıştı.

Ardından teknik direktör Okan Buruk’un takımda düşünmediğini belirttiği Derrick Köhn’ün vedası duyurulmuş ve oyuncu, Werder Bremen’e satın alma opsiyonlu kiralanmıştı.

Son olarak da Spartak Moskova ile anılan fakat anlaşmaya varamayan, kaptanlık görevini henüz devretmiş Kerem Aktürkoğlu ile ilgili iddia basına bomba gibi düştü.

Yetenekli kanat oyuncusunun, Milli Takım kampından ayrılararak Benfica ile görüşmeye gittiği ve anlaşmalarının an meselesi olduğu aktarıldı.

Aktürkoğlu’nun yaklaşmakta olan vedasının ardından sol kanat için Galatasaray’ın anlaşmaya yakın olduğu isim açıklandı. İşte o oyuncu…

A Spor’un haberinde Cimbom’un Filip Kostic transferini bitirmek üzere olduğu aktarıldı.

31 yaşındaki sol kanat oyuncusu Kostic, İtalya Serie A ekibi Juventus forması giymekte.

Kontratı 2026 yılında sona erecek olan Sırp yıldız daha önce Groningen, Stuttgart, Hamburg, Frankfurt formalarını giymişti.

Kariyerinin en ihtişamlı yılları olan Eintracht Frankfurt yıllarında ise değeri 40 milyon Euro’yu bulmuştu.

Kariyerinde 1 UEFA Avrupa Ligi ve 1 İtalya Kupası sevinci yaşayan oyuncu, Juve’de forma giydiği 87 maçta 3 gol ve 15 asist istatistiklerini yakalamıştı.

Kaynak: FotoMaç