Galatasaray’da transfer döneminin son günlerinde operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Wilfried Zaha ve Derrick Köhn’ün ayrılığının ardından sarı kırmızılılarda sıradaki veda duyuruldu.

Trendyol Süper Lig’e 3 maçta 3 galibiyet alarak başlayan son şampiyon, Adana deplasmanında 5 – 1’lik skorla yeniden moral depoladı.

Galatasaray’ın golleri dakika 9’da Kerem Aktürkoğlu, dakika 18’de Semih Güler (kendi kalesine), dakika 31’de Barış Alper Yılmaz, dakika 38’de Mertens ve dakika 60’da Abdülkerim Bardakcı tarafından kaydedildi.

Teknik direktör Okan Buruk, takımın Süper Lig’de en son karşı karşıya geldiği Konyaspor maçının ilk 11’ine göre bu maçta Sara, Dubois ve Nelsson yerine Metehan Baltacı, Jelert ve Kerem Demirbay’ı tercih etti.

Ayrıca Galatasaray’da Adana Demirspor maçının hemen öncesinde sözleşmesi feshedilen Leo Dubois’in ardından veda sırasının Sergio Oliveira’ya geldiği belirtildi.

2 yıl daha sözleşmesi bulunan ve 2,75 milyon euro kazanan Portekizli oyuncunun gelen teklifleri geri çevirdiği biliniyordu.

Sarı kırmızılılar, Okan Buruk’un planları arasında yer almayan 32 yaşındaki orta sahanın sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmenin yollarını arıyor.

Portekizli orta saha oyuncusu, Galatasaray forması ile 58 maça çıktı ve 6 gol/7 asist katkısı sundu.

Kaynak: FotoMaç