Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Galatasaray’da son dakika gelişmeleri yaşanıyor.

Bitime 2 hafta kala sarı-lacivertlilerin 6 puan önünde zirvede yer alan Cimbom, derbiden beraberlikle dahi ayrılması halinde üst üste ikinci, toplamdaysa 24. şampiyonluğunu elde edecek.

Şampiyonluk için geri sayıma geçen Galatasaray, sezonun sona ermesine kısa bir süre kala transfer çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi hızlı bir yaz transfer dönemi geçirmesi beklenen sarı-kırmızılılarda gelecek oyuncular kadar gidecek isimler de merak ediliyor.

Aslan’da takımda kalıp kalmayacağı en çok merak edilen isimlerden biriyse Nicolo Zaniolo…

Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde Roma’dan transfer ettiği İtalyan yıldızı sezon başında Aston Villa’ya kiralamıştı.

Ancak İngiliz ekibinin, 24 yaşındaki futbolcunun beklenen performansı verememesi nedeniyle Zaniolo’nun bonservisini almaktan vazgeçtiği öğrenildi.

Sezonun sona ermesiyle birlikte Galatasaray’a dönecek olan Nicolo Zaniolo ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

FIORENTINA TALİP OLDU

İtalyan basını, Serie A ekibi Fiorentina’nın Zaniolo’yu transfer etmek istediğini yazdı.

İTALYA’YA DÖNMEK İSTİYOR

Calciomercato’da yer alan haberde; 24 yaşındaki oyuncunun süre bulabileceği, öz güvenini yeniden kazanacağı ve liderlik edebileceği üst düzey bir Serie A ekibinde oynamak istediği belirtildi.

İLK TEMAS KURULDU

Haberde ayrıca Fiorentina’nın Nicolo Zaniolo transfer için Galatasaray ile temasa geçtiği aktarıldı.

İtalyan ekibinin, Zaniolo transferi için sarı-kırmızılılarda yüksek bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu vurgulandı.

Nicolo Zaniolo, bu sezon toplam 40 maça çıktı.

İtalyan yıldız, 3 gollük bir performans sergiledi.

Zaniolo’nun Galatasaray ile olan sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor.

24 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeriyse 20 milyon Euro.

Kaynak: FotoMaç