Süper Lig heyecanı başladı, ilk haftayı İstanbul devleri galibiyetle kapattı. Saha içindeki rekabeti transfer döneminde de sürdüren takımlar kadrolarını güçlendirmek için kıyasıya yarış halindeler.

Sarı kırmızılı takım, ligin açılış maçında Hatayspor ile oynadıkları maçı Icardi ve Batshuayi’nin kaydettiği goller ile 2 – 1 kazandılar. Gözünü tekrardan kupaya diken son şampiyon, şu sıralar yaşamaları beklenen ayrılıklar ile gündemde.

Transfer döneminin sonuna yaklaşırken Cimbom’un, genç bir yeteneği takipte olduğu ortaya çıktı.

AS’ın haberine göre Galatasaray, 16 yaşında gelecek vadeden bir Uruguaylı oyuncu ile yakından ilgileniyor.

İşte ayrıca iki Avrupa devinin daha radarında olan ve şuan CA Peñarol U19 takımında oynayan genç orta saha oyuncusu…

German Barbar, 2007 doğumlu bir oyuncu olarak fiziksel gücü ile ortaya çıkan bir isim. Ayrıca otoriteler onu, idolü olan Fede Valverde’ye benzetmekten çekinmiyor.

Bu yaz Uruguay’ın U-20 takımı ile L’Alcudia turnuvasının finalinde Arjantin’i mağlup ettiği maçta kritik gole imza atan oyuncu dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Kendisinden üç yaş büyük oyuncular ile oynamasına rağmen başarılı geçirdiği ve kupanın Uruguay’a gelmesinde büyük rol oynadığı L’Alcudia turnuvasında hem fiziksel gücünü test etmişti, hem de onu izleyen büyük kulüplere kendini ispatlamış olmuştu.

İspanyol medyasında oyuncu ile ilgilenen büyük takımlardan birinin Galatasaray olduğu söyleniyor.

Gelecek vadeden yeteneği aynı zamanda Real Madrid ve Benfica da gözlem halinde.

Kaynak: FotoMaç