Geçtimiz transfer dönemlerinde Rui Costa tarafından Galatasaray’a önerilen genç yıldıza İngiliz takım teklif sunmaya hazırlanıyor! İşte Valencia’da forma giyen o Portekizli orta saha…

Geçtiğimiz dönemlerde adı Galatasaray ile anılan orta saha oyuncusu, sarı kırmızılı ekibe Rui Costa tarafından önerilmişti.

Pele tarafından yaşayan en iyi 125 futbolcu listesine seçilmiş eski Portekizli orta saha oyuncusu Riu Costa’nın önerisi, Cimbom’un transferi gerçekleştirmesi için yeterli olmamıştı ve süreç sonuçlanmamıştı.

Son 1 yıldır Tottenham, Manchester United gibi büyük takımlar tarafından o oyuncunun yakından takibe alındığı biliniyor.

Spor gazetecisi Graeme Bailey’in raporuna göre İngiltere Premier Lig’inde mücadele eden Wolverhampton Wanderers FC, 24 yaşındaki oyuncuya teklif sunmaya hazırlanıyor. İşte o isim…

Portekizli oyuncu Andre Almeida, Valencia formasıyla LaLiga’da mücadele ediyor.

Eski U21 Portekiz Milli Takım oyuncusu olan Almeida, henüz 24 yaşında olmasına rağmen saha içerisindeki güçlü sorumluluk bilinci ile dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz sezonu kas sakatlığı sebebi ile yalnızca 18 maçta 2 gol ve 1 asist istatistikleri ile kapatan Almeida’ya ise Wolves’un sunacağı iddia edilen teklif dudak uçuklatacak miktarda.

İspanyol haber kaynaklarının oyuncuya biçtiği 25 milyon Euro’yu Wolves yönetiminin göze aldığı bildiriliyor.

Öte yandan Almeida’nın sözleşmesi 30 Haziran 2028’e kadar sürüyor.

Kaynak: FotoMaç