Trendyol Süper Lig’inde ikinci haftayı da galibiyet ile kapatan Galatasaray’da transfer operasyonları hız kesmeden devam ediyor.

Sarı kırmızılı ekip, hem transferlerindeki limit engelini çözmek hem de “Devler Ligi” biletini almak için Young Boys eşleşmesini bekliyor.

Tüm bu süreç devam ederken, Cimbom’un transfer listesinde olduğu konuşulan bir isim ile ilgili geçtiğimiz günlerde sıcak gelişmeler yaşandı.

Barcelona’da forma giyen İlkay Gündoğan, yönetim tarafından yapılan baskılar sonucu takımdan ayrılacağını açıkladı.

Önce hakkında transfer söylentileri varken Türkiye’ye ziyareti, ardından yeni takım arayışı başladığında Almanya Milli Takımı’nı terk ettiğini açıklaması oyuncunun bir Süper Lig takımına geleceği iddiasını kuvvetlendirmişti.

Önümüzdeki haftalarda takımdan ayrılacağı resmen açıklanan oyuncu ile ilgili Manchester City’nin dünyaca ünlü teknik direktörü Pep Guardiola devreye girdi.

Fabrizio Romano’nun haberine göre ünlü teknik adamın, Gündoğan’ı kesinlikle istediği belirtildi.

Haberin devamında Guardiola’nın, İlkay’la takımdan ayrılacağı açıklanmasından hemen sonra temasa geçtiği belirtiliyor. Ayrıca uzun yıllar Man. City’de birlikte çalışmış ikilinin tekrar bir araya gelme ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor.

Süper Lig dahil dünyanın birçok liginden ve takımından çağrılan İlkay’ın vereceği karar ise heyecanla bekleniyor.

Kaynak: FotoMaç