Ezeli rakibi Fenerbahçe ile girdiği şampiyonluk mücadelesinden zaferle ayrılan Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 2023-2024 sezonunu zirvede tamamladı.

Yaşanan bu başarıyla birlikte beşinci yıldıza çok yaklaşan Cimbom’da kutlamalar devam ediyor.

Pazartesi akşamı Rams Park’ta 50 binden fazla taraftarla buluşan şampiyon Galatasaray, şarkılar, marşlar, gösteriler ve tezahüratlarla kazandığı kupaları kaldırdı.

Törende birçok Galatasaray taraftarı şarkıcı da yer alarak parçalarını seslendirdi ve tribünleri coşturdu. Işık gösterileri sonrasında çifte kupa havaya kalktı.

Cimbom’da kutlamalar birçok şehirde devam edecek. Yönetim kupalarla birlikte gideceği adreslerde coşkuyu daha da artıracak. Aynı zamanda taraftarlarla da buluşmuş olacak.

Tüm bunlar yaşanırken bir de seçim süreci geçiren Galatasaray’da yeni yönetim transfer çalışmalarına başladı. İlk olarak Okan Buruk’un sözleşmesi uzatılacak.

Deneyimli teknik direktörle el sıkışılmasının ardından tam bir operasyon başlayacak. Takvim’in haberin göre; Gidecek futbolculardan elde edilecek gelir herkesin dudaklarını uçuklatacak. Beklentiler karşılık bulursa tam 119 milyon euro sıcak para girdisi bekleniyor.

Gündemdeki dünya yıldızlarına da böylelikle kaynak yaratılmış olacak.

İşte o oyuncular ve bonservisler

Kerem Aktürkoğlu: 15 milyon euro

Nicolo Zaniolo: 25 milyon euro

Barış Alper Yılmaz: 20 milyon euro

Wilfried Zaha 7-8 milyon euro

Victor Nelsson: 17-18 milyon euro

Davinson Sanchez: 25 milyon euro

Tete: 7-8 milyon euro

Kaynak: FotoMaç