Sarı lacivertliler, bu sezon Trendyol Süper Ligi’nde ve UEFA Avrupa Ligi’nde başarılı olma yolunda transfer operasyonlarına devam ediyor.

Dünyaca ünlü teknik direktörü renklerine bağladıktan sonra umut ettikleri sezonu heyecanla bekleyen taraftarların, her ne kadar geçtiğimiz birkaç hafta çalkantılı geçmiş olsa da, takımlarına güvenleri tam.

Özellikle olaylı Göztepe maçı sonrası Mourinho ve yönetime eleştiriler şiddetini arttırmış olsa da yapacakları başarılı transfer hamleleri ve Mourinho’nun sahip olduğu deneyim ile takımın hedeflerine ulaşması hiç de zor değil.

Kanarya’nın transfer döneminde süreç bu haldeyken ve yaptıkları her hamle sezon için belirleyici bir role sahipken, Fransız basınından bir oyuncu için flaş bir iddia geldi. İşte L’Equipe’ta yer alan habere göre bir Fransız ekibin teklif sunmaya hazırlandığı oyuncu…

Luan Peres, 2022 yılının Temmuz ayında Marsilya’dan ayrılıp Süper Lig devinin renklerine bağlanmıştı.

Brezilyalı stoperin sakatlıklar bir türlü yakasını bırakmadı ve performansı büyük ölçüde beklentiyi karşılayamadı. Bu durum da Mourinho’nun oyuncuyu gözden çıkarmasına sebep oldu.

Takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılan Brezilyalı oyuncuya, memleketinin takımları Gremio ve Fluminense’den gelen tekliflerden sonra, Fransa 1. Lig ekibi Brest teklif sunmaya hazırlanıyor.

30 yaşındaki stoper Fenerbahçe forması ile 23 maçta forma giymiş ve 1 gol, 1 asist katkısı sunmuştu.

Kaynak: FotoMaç