Fenerbahçe, bu sezon Trendyol Süper Lig’de mutlu sona ulaşmak ve taraftarlarına şampiyonluk müjdelemek istiyor.

Sarı lacivertliler aynı zamanda tecrübeli teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde Avrupa Ligi’nde de güzel bir sonuç almaya çalışacak.

Böylelikle belki de Mourinho ile birlikte duraksama dönemine son verecek olan Fenerbahçe’de, şimdilik gözler Galatasaray derbisine dönmüş durumda.

Lig’de çıktığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak ikinci sıraya 11 puan ile yerleşen Kanarya, derbiyi kazanması halinde Galatasaray’ı geride bırakarak liderlik koltuğuna yerleşecek.

Dev karşılaşmada ise odak noktası, ezeli rakiplerin transfer döneminde kadrolarına kattıkları yıldız isimler olacak.

Bütün bu gelişmeler yaşanırken, transfer döneminde sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen bir oyuncunun İngiltere’den talibi olduğu ortaya çıktı.

Joao Pedro, sarı lacivertlilerin 2022 yazında İtalyan ekibi Cagliari’den renklerine bağladığı bir oyuncuydu.

Galatasaray’a transfer çalımı olarak nitelendirilen bu transferde Fenerbahçe, beklediği sonuca ulaşamamış ve tecrübeli oyuncudan beklediği performansı alamamıştı.

Çıktığı 28 maçta 5 gol ve 1 asist kaydeden santraforun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmişti ve Pedro, yaklaşık 1 aydır kulüpsüzdü.

İngiltere spor haberleri sitesi The72’nin HullLive’den edindiği bilgiye göre Joao Pedro’ya İngiliz ekiplerinden Hull City talip oldu.

Cagliari’de çıktığı 271 maçta 86 kez fileleri havalandıran ve ardından takımın kaptanlık rolünü üstlenen oyuncunun tekrar yıldızının parlayıp parlamayacağı ise merakla takip ediliyor.

İşte The72’nin “Hull City’nin hedefindeki Joao Pedro kimdir?” başlıklı haberi… Haberde ayrıca bu transferin sonlanması için aradaki bağlantının Pedro’nun eski takım arkadaşı Abel Hernandez olacağı belirtiliyor.

Kaynak: FotoMaç