Fenerbahçe, tecrübeli teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde bu sezon yapabileceklerinden umutlu.

Lille eşleşmesi mağlubiyeti sonrası Mourinho, “UEFA Avrupa Ligi bizim için daha gerçekçi bir hedef.” diyerek rotayı yeniden oluşturmuş ve bu doğrultuda yönetime transfer listesini bildirmişti.

Trendyol Süper Lig’inde ikinci hafta Göztepe ile oynadıkları olaylı karşılaşma, taraftarları şok edecek bir skorla bitti ve sarı lacivertli ekip 2 – 0 önde götürdükleri maçı 2 – 2 sonlandırmak zorunda kaldı.

Tüm bu gelişmeler gerçekleşirken Süper Lig devlerinden olan takımın radarındaki bir oyuncudan kötü haberler geldi. İşte o oyuncu ve yaşanan gelişme…

Fluminense’de forma giyen 20 yaşındaki Alexsander, ağırlıkla ön libero ve orta saha pozisyonlarında görev alan bir oyuncuydu ve Fenerbahçe’nin radarında olduğu biliniyordu.

Piyasa değeri 8 milyon Euro olan genç yetenek ile aynı zamanda Suudi Arabistan takımı Al-Ahli ilgileniyordu. Bugün ise üzücü haber geldi.

Brezilyalı genç yıldız, Suudi ekibi ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Yetenekli oyuncu, Fluminense’de altyapılar dahil olmak üzere toplam 76 maça çıktı ve aynı zamanda takımına 2 gol, 3 asistlik bir katkı sundu.

Fenerbahçe’de Fred’in eksikliğinin ardından kadroya yapılacak takviye düşünülürken gelen kötü haber sonrası rotanın nereye döneceği merak konusu.

Kaynak: FotoMaç