Bir yandan Galatasaray’la şampiyonluk için yarışan bir yandan da Konferans Ligi’nde finale koşan Fenerbahçe, yeni sezonun transfer çalışmaları için de çalışmalarını sürdürüyor.

Gelecek sezon Michy Batshuayi’yi kadroda düşünmeyen sarı-lacivertliler, Belçikalı golcünün yerini ise Manchester United’ın Fransız yıldızı Anthony Martial’le doldurmayı hedefliyor.

Kırmızı-şeytanlarla sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan golcü oyuncuyla önümüzdeki hafta resmi görüşme yapılacak.

INTER’İN DE LİSTESİNDE


Martial’in ManU ile yaptığı sözleşmede 1 yıl opsiyon maddesi de bulunuyor. Ancak ne İngiliz ekibi ne de Fransız yıldız opsiyonu devreye sokmak istemiyor.

United’dan ayrılmayı kafasına koyan Martial’in tek talibi ise Fenerbahçe değil… İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport’un haberine göre; İnter de Albert Gudmundsson’u renklerine bağlayamazsa Martial’e yönelecek.

Fenerbahçe ise; işi sezon sonuna bırakmadan halletmek ve Fransız yıldıza gelecek sezon sarı-lacivertli formayı giydirmek istiyor.


60 MİLYON ÖDENDİ
2014-15’te Monaco’da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Anthony Martial, 1 Eylül 2015’te Fransız ekibinden Manchester United’a tam 60 milyon euroya transfer oldu.

Ancak yıldız isim, beklentilerin çok uzağında kaldı. 2022’de yarım dönem Sevilla’ya kiralandı. Şu anki piyasa değeri ise; 10 milyon euro.

19 MAÇ 2 GOL
Bu sezon Manchester United, formasıyla tüm kulvarlarda sadece 19 maça çıkan ve 629 dakika sahada kalabilen Martial, 2 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: FotoMaç