Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’de flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

FRED ŞOKU!

Lugano ile oynanan rövanş karşılaşmasında sakatlanan ve 30. dakikada yerini İsmail Yüksek’e bırakmak zorunda kalan Fred’den kötü haber geldi.

Brezilyalı yıldızın sağ diz iç yan bağlarında zorlama tespit edilirken, Fred’in sahalara dönmesinin 4 haftayı bulabileceği kaydedildi.

Hali hazırda bir orta saha transfer için arayışlarını sürdüren Kanarya, Fred’den gelen kötü haberle beraber arayışlarını hızlandırdı.

Fenerbahçe’nin 6 numaranın yanı sıra Fred’in yedeği olabilecek bir 8 numara transferi için de girişimlerde bulunacağı öğrenildi.

ŞİŞKİNLİK AZALTILACAK

Panik transferi yapmak istemeyen Fenerbahçe’de ilk olarak kadro şişkinliğinin azaltılması planlanıyor. Orta sahada bol alternatifi olan Kanarya’da birçok isimle yollar ayrılacak.

Teknik direktör Jose Mourinho’nun forma şansı vermediği Miguel Crespo, ayrılacaklar listesinin başını çekiyor. Portekizli teknik adamın memnun kalmadığı bir diğer isim Miha Zajc için de teklifler değerlendirilecek.

6 numarada İsmail Yüksek ile rekabete girmesi planlanan Rade Krunic, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da hayal kırıklığı yaratmaya devam etti.

Lugano ve Lille karşılaşmalarında taraftarların protestosuna da maruz kalan Krunic için de yol göründü. Fenerbahçe, bir 6 numara transferinin ardından Boşnak oyuncuyla yollarını ayıracak.

GORETZKA MÜJDESİ!

Süper Lig’in başlamasına sayılı günler kala sarı-lacivertli ekip son bombayı patlatmak istiyor. Bayern Münih’in yıldızı Leon Goretzka’yı transfer listesine ekleyen Fenerbahçe’ye, Alman devinden müjdeli bir haber geldi.

“GÖRÜŞMEYE HAZIRIZ”

Fenerbahçe, orta saha için Leon Goretzka’yı da listeye eklemişti. Alman yıldız için Bayern Münih cephesinden, “Görüşmeye hazırız. Oyuncuyu ikna edin” mesajının geldiği öğrenildi.

Takvim’in haberine göre Alman devi, 29 yaşındaki futbolcuyu gözden çıkardı. Ancak Goretzka, yaptığı son açıklamada kalmak ve forma için mücadele etmek istediğini söylemişti.

BRANCO ALMANYA’YA GİDECEK

Sportif direktör Mario Branco’nun Almanya’ya giderek dünyaca ünlü oyuncu ve menajeriyle bir görüşme yapması bekleniyor. Goretkza’nın buradaki tutumuna göre bu transfer için resmi girişimlerin başlayıp başlamayacağı netlik kazanacak.

Kaynak: FotoMaç