Beşiktaş’ın van Bronckhorst macerası yenilgisiz başladı. Siyah beyazlı ekip, Hollandalı teknik direktör ile çıktığı 4 maçta; 1 kupa, 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Kadroda da köklü değişiklik yaparak sezonda iddialı bir çıkış yakalamak isteyen Bronckhorst, soluğu hücum hattında aldı.

Özellikle Immobile, R. Silva, Ndour gibi transferler ile istediğini elden eden deneyimli çalıştırıcı, bu sefer savunma hattına dokunuşlar yapmak üzere görüşmelere başladı ve Augsburg takımından 26 yaşındaki stoper Felix Uduokhai’yi renklerine neredeyse bağladı.

Transfer operasyonları devam ederken öte yandan kadroda düşünmediği oyuncuları değerlendirmek isteyen Bronckhorst’a müjde Premier Lig’den geldi

Leicester’dan Beşiktaş’a 2023 yılının Temmuz ayında bedelsiz olarak getirilen Amartey, savunma hattında düşünülmeyen isimlerin başındaydı.

Africafoot’un haberine göre 29 yaşındaki Ganalı oyuncuya, Premier Lig’e çıkma başarısı göstermiş Ipswich teklif sunmaya hazırlanıyor.

Aynı zamanda Amartey için Suudi Arabistan seçeneğinin de masada olduğu ve Ganalı oyuncunun kendi beklentilerini karşılayan bir teklif gelmesi durumunda siyah beyazlı takımdan ayrılacağı biliniyor.

Beşiktaş ile 2026’ya kadar sözleşmesi devam eden Amartey için gelecek teklif ve gideceği kulüp ise yönetim ve taraftarlar tarafından merak ediliyor.

Ganalı stoper, siyah beyazlı forma ile toplamda 27 maçta 1.723 dakika görev almış ve 1 gol katkısı sunmuştu.

Kaynak: FotoMaç