Süper Lig devleri, hem sezonu şampiyon bitirmek hem de Avrupa Ligi’nde mutlu sona ulaşmak için bu transfer dönemini belki de hiç olmadığı kadar yoğun geçiriyor. Birbirleriyle saha dışında ettikleri rekabet ile de gündemden düşmeyen İstanbul devlerinden biri olan Fenerbahçe, bugün taraftarlarına müjdeyi verdi.

Uzun bir süredir Sofyan Amrabat ile ilgilenen sarı lacivertliler, transferde mutlu sona ulaştı ve yeni Faslı yıldızlarını satın alma opsiyonlu olarak kiraladı.

Fenerbahçe’nin 1+4 yıllık sözleşmeye imza attığı Amrabat, başarılı teknik adam Mourinho hakkında, “Mourinho istiyorsa gelmeyecek oyuncu yok” ifadelerinde bulundu.

Amrabat için Fiorentina’ya ilk resmi teklifi sunan ve ardından oyuncuyla ilgilenen kulüpler arasından sıyrılarak transferi sonlandıran Kanarya, sağ kanat transferi için de birkaç isimle birlikte anılmıştı.

Mourinho’nun istediği isimlerden biri oldu belirtilen Marco Asensio ile ilgili şok gelişmeler yaşandı.

Önce spor habercisi ve yayıncı Spursito, oyuncunun Fenerbahçe ile anlaştığını müjdeledi ve paylaştığı haberde oyuncunun Türkiye’ye geldiğini belirtti.

Ardından arka arkaya haberler gündeme düşerken oyuncu sessizliğini bozdu.

İspanyol sağ kanat oyuncusu, Spursito’nun “X” hesabından yaptığı paylaşıma; “Benim niye bundan haberim yok?” yanıtını verdi.

İspanyol medyasında da ses getiren olaydan; “Spursito, yine transfer piyasasıyla dalga geçiyor” olarak bahsedildi.

Gerçeğin ne olduğu ise, her ne kadar Spursito ve Asensio sosyal medya üzerinden birbirleriyle etkileşime geçmiş olsa da, taraftarlar tarafından merak ediliyor.

Kaynak: FotoMaç