Trabzonspor, Süper Lig 2024-2025 sezonu hazırlıklarına bugün başlıyor. Sezon öncesi çalışmalarını Trabzon’da yapacak olan bordo-mavililer, teknik ekipten ayrılan antrenörlerin yerine gelecek yeni isimleri bugün açıklayacak. Eski Beşiktaş teknik direktörü Önder Karaveli’nin büyük ihtimalle Abdullah Avcı’nın ekibine yeni yardımcı hoca olarak katılacağı bildirildi.

Bordo-mavililer, Süper Lig 2024-2025 sezonu için startı bugün veriyor. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir araya gelecek olan takım, Trabzon etabını 30 Haziran Pazar günü tamamlayacak. Ardından, 1 Temmuz Pazartesi günü Macaristan’a giderek 14 Temmuz Pazar gününe kadar hazırlıklarına burada devam edecekler.

TEKNİK EKİPTE KARAVELİ VE EROL DÖNEMİ

Trabzonspor’da dün yaşanan antrenör ayrılıklarının ardından, gözler yeni katılacak isimlere çevrildi. Yardımcı antrenörler Egemen Korkmaz ve Mustafa Sarp’ın ayrılığı sonrası, yeni teknik ekip üyeleri hızla belirlendi.

Bordo-mavililerin gündemindeki ilk isim Önder Karaveli oldu. Eski Beşiktaş teknik direktörü Karaveli’nin, büyük oranda Abdullah Avcı’nın ekibinde yardımcı hoca olarak yer alacağı öğrenildi.

Karaveli’nin yanı sıra, mevcut teknik ekipte yer alan Caner Erol’un da yardımcı antrenörlük için adı geçiyor.

Kaynak: Sözcü