Milli takım arası da bitti transfer dönemi de… Artık Süper Lig zamanı ve pazar gününün en büyük heyecanı Trabzonspor-Beşiktaş maçı… İki ezeli rakip sezonun ilk büyük kapışmasında karşı karşıya…

Bordo-mavililerde göreve getirilen Şenol Güneş, iki şampiyonluk yaşadığı siyah-beyazlılara bu kez rakip. Van Bronckhorst da sezona yapılan iyi başlangıç sonrası ligdeki ilk büyük sınavında kendini ispat etme peşinde…

Trabzonspor sıkıntılı ve kırılgan. Avrupa’dan elenen, hocasını değiştiren Fırtına, ligdeki ilk gollerini ve galibiyetini hedefliyor. Enis Destan’ın sakatlığı sürüyor. Beşiktaş formda. Milli araya 3’te 3 ile giren siyah-beyazlılarda, Can Keleş ve Chamberlain kadroda yok. Necip Uysal ise sakat.

Kara deniz ekibi evindeki son üç maçta rakibine yenilmedi. Kara Kartal bugün kazanırsa 2013’ten sonra ilk kez lige 4’te 4 ile başlamış olacak.

TRABZONSPOR’DA SON DAKİKA

Şenol Güneş hücum hattını belirledi. Banza’yı ileri uca koyacak Güneş onu, kanatlarda Visca ve Orsic, 10 numarada ise Bardhi ile destekleyecek. Orta alanda Ozan Tufan-Okay Yokuşlu kararı ise maç saati verilecek ancak Okay bir adım önde.

BEŞİKTAŞ’TA SON DAKİKA

Giovanni van Bronckhorst, Semih Kılıçsoy’u yedek güç olarak kullanmaya karar verdi. Sakatlığı nedeniyle bu hafta üç idmana çıka bilen genç futbolcu hamle oyuncusu olacak. Joao Mario beklendiği gibi on birde olacak. Kadroda sürpriz yok.

MUHTEMEL 11’LER

Trabzonspor: Uğurcan, Malheiro, Savic, Denswil, Eren, Okay, Mendy, Visca, Bardhi, Orsic, Banza

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku, Musrati, Gedson, Rashica, Joao Mario, Rafa Silva, Immobile

Kaynak: Sözcü