Trabzonspor’da yılan hikayesine dönen forvet transferinde son aday Tolu Arokodare. Bordo mavililer, Genk’in Nijeryalı forveti ile ciddi şekilde ilgileniyor.

Pro Lig’de çıktığı 4 maçta 4 gol atan 1.97 boyundaki Arokodare, Avrupa’dan birçok kulübün de radarına girmiş durumda. 23 yaşındaki futbolcu Trabzon’un cazip teklifine sıcak bakıyor ancak Genk, yıldız adayı olarak gösterilen futbolcu için ciddi bir bonservis bedeli istiyor.

Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın alınmasını istediği Arokodare için yoğun bir girişim var. 15 milyon Euro isteyen Belçika ekibi, bonservis konusunda makul seviyelere inerse transfer kısa süredenoktalanabilir.

TAVİZ YOK

Forvet transferi için dört koldan çalışma sürdüren Fırtına, Paul Onuachu, Wout Weghorst ve Rey Manaj konusunda taviz vermeyecek.

Southampton, Trabzonspor’dan başka ciddi talibi olmayan Onuachu için indirime yanaşmıyor. Weghorst oynayacağı takım  konusunda bir türlü karar veremiyor. Sivasspor da Manaj için yüksekten uçuyor.

Ekonomik olarak kulubü zor durumda bırakmak istemeyen Başkan Ertuğrul Doğan, kendi şartlarına uymadıkça bu üç transferde ısrarcı olmama kararı aldı.

Kaynak: Sözcü