Geçtiğimiz sezonun Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid ve Avrupa Ligi şampiyonu Atalanta, bugün Polonya’da Süper Kupa için kozlarını paylaşacak. Varşova’daki Narodowy Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 22.00’da başlayacak.

SOL DİZİNDE BURKULMA

Mücadele öncesinde son antrenmanını dün gerçekleştiren Real Madrid’de şok bir sakatlık yaşandı. Antrenmanda bir pozisyon sonrası acı içinde yerde kalan ve sakatlanarak çalışmaya devam edemeyen Camavinga için Real Madrid  bir açıklama yayınladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Eduardo Camavinga’nın sol dizindeki iç kollateral bağda burkulma tespit edildiği ve sakatlığı nedeniyle Atalanta karşısında forma giyemeyeceği açıklandı. Yıldız oyuncunun sahalardan 6-7 hafta uzak kalması bekleniyor. 

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti ve Atalanta teknik direktörü Gian piero Gasperini’nin forma vereceği isimler netleşti.

ARDA GÜLER İKİNCİ YARI ŞANS BULABİLİR

Arda Güler, EURO 2024 izninin sona ermesinin ardından Real Madrid’in ABD kampına katıldı. Milan ve Barcelona ile oynanan hazırlık maçlarına ilk 11’de başlayan Arda Güler, son Chelsea karşılaşmasında ise hiç süre almadı. UEFA Süper Kupa finalinde Ancelotti’nin Arda Güler’e ikinci yarı şans vermesi bekleniyor.

İŞTE MUHTEMEL 11’LER:

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militao, Rüdiger, Mendy; Valverde, Tchouameni, Modric; Bellingham; Mbappe, Vinícius Junior

Atalanta: Musso; Djimsiti, Hien, Kolasinac; Zappacosta, Ederson, De Roon, Ruggeri; De Ketelaere, Retegui, Lookman

Kaynak: Sözcü