Milli aradan sonra Süper Lig’in 5’inci haftasını bay geçecek olan Göztepe, gelecek hafta Gürsel Aksel Stadı’nda Kayserispor’u ağırlayacak.

Takımın teknik direktörü Stanimir Stoilov, transfer döneminin sona ermesinin ardından büyük bir memnuniyet yaşadı. Geçtiğimiz sezon 1. Lig’in 13’üncü haftasında İzmir temsilcisinin başına geçen ve takımını Süper Lig’e taşıyarak önemli bir başarıya imza atan Bulgar teknik adam, bu sezona da olumlu bir başlangıç yaptı.

Geride kalan 4 maçta transferlerin tam anlamıyla tamamlanmamış olmasına rağmen, sahada adeta bir maestro gibi takımını yöneten Stoilov, 1 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Yönetim ise deneyimli teknik adamın elini güçlendirmek adına yoğun bir çaba sarf etti.

Son dönemde neredeyse her mevkide yapılan takviyelerle uzun Süper Lig maratonu öncesi kadroyu tamamlayan sarı-kırmızılı yönetim, Stoilov’a alternatifli bir kadro sundu.

Bulgar çalıştırıcı, transferlerin yanı sıra iskelet kadronun korunmasına da büyük önem verirken, mevcut oyuncuların büyük bir kısmı takımda tutuldu. 

Kaynak: Sözcü