Real Madrid ve Brezilya milli takımının genç yıldızı Endrick, saha dışındaki hayatıyla da dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Henüz 18 yaşında olan forvet, 21 yaşındaki model Gabriely Miranda ile evlenerek bir kez daha yaşının ilerisinde olduğunu gösterdi.

İki yıllık bir ilişkinin ardından evlenen çift, sosyal medyada gelin ve damat olarak çektirdikleri fotoğrafları paylaştı ve bu gönderiye İncil’den bir ayet ekledi:

Onlar artık iki değil, tek beden oldular; bu nedenle Tanrı’nın birleştirdiğini kimse ayırmasın.

Endrick, geçtiğimiz aylarda “genç yaşta baba olma” ve “oğlunun büyümesini izleyip ona yakın olma” isteğini dile getirerek, evlenip bir aile kurma niyetini açıkça ifade etmişti. Bu açıklamalarının ardından gelen evlilik haberi, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Çift, daha önce ilişkilerini resmileştirme arzularını dile getirmişti, ancak evlilik haberi birçok kişi için sürpriz oldu. İlişkileri 2022 yılında başlayan Endrick ve Gabriely Miranda, ilk kez bir alışveriş merkezinde karşılaşmışlar.

Miranda, bu tanışma anını, “Endrick’i ilk gördüğümde futbolcu olduğunu bilmiyordum, yalnız oturuyordu ve ona bakıp ‘Ne kadar harika bir adam’ diye düşündüm.” sözleriyle anlatmıştı.

Ancak çiftin ilişkisi, Cuiaba ve Botafogo arasındaki bir maç sırasında resmiyet kazandı. Gabriely Miranda, bu maçı izlerken Endrick’e “Cuiaba kazanırsa çıkmaya başlayacağız” dediğini, Cuiaba’nın kazanmasıyla ilişkiyi başlattıklarını açıkladı.

Endrick ise bu olayı esprili bir dille “Teşekkürler Cuiaba, birlikteyiz!” sözleriyle doğruladı. O günden bu yana hızla ilerleyen ilişki, mutlu bir evlilikle taçlandı.

Kaynak: Sözcü