Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’den İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United’a 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığı transfer olan milli kaleci Altay Bayındır, isyan bayrağını çekti. 

Altay Bayındır, United Review’e verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

“Geçen yıl pek şans bulamadım. Bu benim için yeterli değil. Antrenmanlarda çok çalışıyorum ve sadece oynamak istiyorum. Adım adım ilerliyorum. Her zaman hazır olmaya çalışıyorum ve şans bulduğumda kendimi göstereceğim.

Oynamak tabii ki önemli çünkü, oyunda kendinizi gösterirseniz. Herkes bunu görebilir. Tabii ki sıkı çalışmanız ve kendinizi antrenmanda göstermeniz gerekir. Ama bunlar iki farklı şey. Ne demek istediğimi anlıyor musunuz? Kendinizi oyunda ve sahada göstermeniz gerekir.

Geçen yıl uzun bir süre şans bulamadım, sadece bir maç oynadım. Bu benim kişiliğim için yeterli değil ama hayatta her şey olabilir. Sadece odaklanmanız gerekir. Çok çalışmanız gerekir ve bu hayatta her şey değişebilir.

Her maça hazır olmanız gerekiyor. Çünkü yıl içinde çok sayıda maçımız var ve ne yaptığınızın bir önemi yok. Kötü oynayabilirsiniz, bitti. İyi oynayabilirsiniz, bitti. Bir sonraki adım, bir sonraki adım, her zaman bir sonraki adım. Ben böyle düşünüyorum ve her zaman çok çalışacağım.”

Kaynak: Sözcü