UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda İsviçre ekibi Young Boys’a konuk olan Galatasaray’da Michy Batshuayi, oyuna girdikten sonra ağları iki kez havalandırdı. 

Karşılaşmanın 66. dakikasına 2-0 yenik durumda giren Galatasaray teknik heyeti, tüm riskleri alarak Elias Jelert’in yerine Michy Batshuayi’yi oyuna aldı. Michy Batshuayi’nin oyuna girdiği dakika korner kazanan Galatasaray, Belçikalı yıldızın kaydettiği golle farkı bire indirdi. 

Sol kanattan kullandığımız köşe vuruşunda Hakim Ziyech ortasını ön direğe doğru gönderdi. Bu noktada bulunan Lucas Torreira’dan seken top uzak direğe doğru açıldı. Gelen topa hareketlenen Michy Batshuayi vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu.

Bu golden beş dakika sonra Michy Batshuayi bir kez daha sahneye çıktı. Victor Nelsson’un ileriye doğru uzun oynadığı topu Kerem Aktürkoğlu kafa ile ceza yayına doğru indirdi. Bu noktaya hareketlenen Michy Batshuayi, ceza sahası dışından sol ayağıyla yerden vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı sol köşeden ağlara gönderdi. 

Kaynak: Sözcü