Milli futbolcu Merih Demiral, Fenerbahçe Kulübü’nün kendisine yolladığı hediyeyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Kısa süre önce bir televizyon kanalına röportaj veren Demiral, altyapısında yetiştiği Fenerbahçe’den ayrılık sürecine ilişkin sitemli ifadeler kullanmıştı.

Bunun üzerine, Fenerbahçe Kulübü, Suudi Arabistan’da Al Ahli forması giyen 26 yaşındaki stoper Merih Demiral’a forma hediye etti.

Formayla birlikte gönderilen notu da paylaşan Demiral, “Beni çok mutlu eden bu değerli hediyenizi hayatım boyunca saklayacağım çok teşekkür ederim. Her zaman kalbimin en özel yerinde. İyi ki Fenerbahçe” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Kulübü imzalı notta ise, şu ifadeler yer aldı:

“Sevgili Merih Demiral,

TRT Spor kanalına verdiğin röportajı takip ettik. Burada dile getirdiğin sözlerin üzerine sana ulaşmak, Fenerbahçe hikayeni anlattığın ‘Fenerbahçe benim içimde bir yara, hayallerim vardı’ tanımından hareketle şunu paylaşmak istedik;

Bazen sona ermiş gibi görünen hikayeler hiç umulmadık anlarda yeniden hayat bulur.

Fenerbahçemizin çatısı altında kıymetli formamızı terletmiş, bu ruhu hissetmiş bir Türk genci olarak hedeflerin yolunda attığın adımlarda sonsuz başarılar diliyoruz.

Sana gönderdiğimiz Çubuklu formamız Fenerbahçe sevgine ışık olsun.

MERİH DEMİRAL’IN KARİYERİ

Fenerbahçe altyapısında yetişen milli futbolcu Merih Demiral, bedelsiz olarak 2016’da Portekiz’in Alcanense takımına transfer oldu.

2018’de Sporting Lizbon’un transfer ettiği Demiral, 2019’da Alanyaspor tarafından 3,5 milyon Euro bedelle transfer edildi. Daha sonra, Ocak 2019’da İtalya’nın Sassuolo takımına kiralanan Merih, bir sonraki sezon 8 milyon Euro’ya bonservisiyle İtalyan ekibinin yolunu tuttu.

Sassuolo bu transferden günler sonra, Merih Demiral’ı 19,5 milyon Euro’ya Juventus’a gönderdi. Juventus’ta iki sezon geçirdikten sonra Atalanta’ya kiralanan Merih, 2022’de 21 milyon Euro’ya bonservisiyle transfer oldu.

A Milli formayı 42 kez giyen Merih Demiral, son olarak 2023 yılında Arabistan’ın Al Ahli ekibine 16,6 milyon Euro bedelle imza attı.

Kaynak: Sözcü