Real Madrid, LaLiga’da Real Valladolid’e karşı 3-0 galip geldiği maç sırasında Santiago Bernabeu’da Başkan Florentino Pérez ile birlikte görülen Kim Kardashian’ın fotoğrafını paylaştı.

Real Madrid’in Instagram hesabından “Kim Kardashian Bernabeu’da” başlığıyla paylaşılan fotoğraf, sosyal medya platformunda 166 milyondan fazla takipçi tarafından beğeniyle karşılandı.

Amerikalı iş kadını ve influencer Kim Kardashian, Real Madrid ve Real Valladolid arasındaki LaLiga maçını izlemek için Santiago Bernabeu’yu ziyaret etti. Maçın ardından Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile bir fotoğraf çektirdi ve bu kareyi sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Kim Kardashian’ın Florentino Perez ile çektiği selfie, Instagram’da 361 milyondan fazla takipçisi tarafından görüldü ve kısa sürede viral oldu. Kardashian, Real Madrid Başkanı ile çektiği bu özel anlara dair birkaç kareyi de Instagram hikayelerinde takipçileriyle paylaştı.

KARDASHIAN NEDEN BERNABEU’DAYDI?

Kim Kardashian, oğlu Saint West’in Real Madrid’in Valladolid ile oynayacağı maç öncesinde sahaya çıkması için Santiago Bernabeu Stadyumu’na geldi. 

Kim Kardashian ve rapçi Kanye West’in oğlu Saint West, idolü Vinicius’un eşliğinde maç öncesi seremonide Bernabeu çimlerine ayak bastı.

Kaynak: Sözcü