İngiltere Premier Lig ekipleri Arsenal ve Everton’da forma giymiş eski İngiliz futbolcu Kevin Campbell, 54 yaşında hayatını kaybetti.

Arsenal Kulübü’nün açıklamasında, “Eski forvet oyuncumuz Kevin Campbell’ın kısa süren bir hastalığın ardından hayatını kaybettiğini öğrenmekten büyük üzüntü duyuyoruz. Kevin kulüpteki herkes tarafından çok seviliyordu. Huzur içinde uyu.” ifadelerine yer verildi.

Campbell, Arsenal forması altında lig, Lig Kupası, Federasyon Kupası ve Kupa Galipleri Kupası şampiyonlukları yaşamıştı.

1998-99 sezonunda Trabzonspor’a transfer olan Campbell, burada 18 maçta 5 gol atmış, ara transfer döneminde ise Everton’a gitmişti.

TRABZONSPOR’DAN CAMPBELL MESAJI

Trabzonspor Kulübü, eski futbolcusu Kevin Campbell’ın vefatı nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayımladı.

Bordo-mavili kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “1998-1999 sezonunda formamızı giyen eski futbolcumuz Kevin Campbell’ın vefat ettiği haberini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.” denildi.

Kevin Campbell’ın kulüp için sadece bir futbolcu değil, aynı zamanda büyük bir değer olduğu belirtilen mesajda, “Onun sahadaki performansı ve Trabzonspor’umuza kattığı enerji, taraftarlarımızın kalbinde her zaman özel bir yer tutacaktır. Bu acı kayıp karşısında, başta Campbell ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Sözcü