Son günlerde Galatasaray’dan ayrılığı üzerine konuşulan Kerem’in menajeri tarafından konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Kerem’in Beşiktaş maçının devre arasında oyundan alınmasına verdiği tepki de gündeme gelmiş ve bu sebepten oyuncunun kulüpten ayrılığının gerçekleşeceği dedikoduları basında yer etmişti.

Bugün katıldığı bir sponsorluk anlaşması programında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Dursun Özbek ise konuyla ilgili şu cümleleri kurmuştu:

“Akıl almaz iftira ve yalanlarla saldırıyorlar. Olay sadece bana değil, kulüp çalışanlarıma, yöneticilerime ve oyuncularıma hadsiz iftiralar atılma noktasına geldi. Bugün itibarıyla bu ahlaksızlara hiçbir tolerans gösterilmeyecek. Buradan onlara şöyle sesleniyorum: masanın altından çıkın, saklanmayın.”

Galatasaray forması ile 2023-24 sezonunda toplam 54 maça çıkan Aktürkoğlu, 15 gol ve 9 asistlik skor katkısı vermişti.

Bütün yaşananlara ve çıkan ayrılık söylentilerine rağmen, bu akşam Hatayspor ile oynanacak sezon açılış maçında sarı kırmızılı ekipte Kerem’in forma giyip giymeyeceği ise taraftarlar için bir soru işareti.

Ayrıca takım ile antrenmana çıktığı belirtilen Kerem’in, yönetim veya oyuncularla hiçbir problemi olmadığı belirtilmişti. Peki menajeri William D’Avila, konuyla ilgili ne dedi?

D’Avila, açıklaması ile Moskova’ya kapıları tamamen kapattı!

Spartak Moskova görüşmelerine noktayı koyacak açıklama, “Sport-Express” kaynağında şu şekilde yayınlandı:

William D’Avila, “Oyuncu, Moskova’ya transfer olmayacak.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: FotoMaç