Galatasaray’dan ayrılan Kerem Aktürkoğlu’nun ardından gözyaşlarına hakim olamayan 10 yaşındaki Rüzgar Sevim, milli futbolcunun kendisine sosyal medya aracılığıyla mesaj göndermesi üzerine Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

Rüzgar, çevresinden gördüğü ilgiden bahsederek, “Arkadaşlarım bana ünlü diye sesleniyor, bu da beni çok mutlu ediyor. Dün babamla eve giderken bazı kişiler ‘O çocuk Kerem Aktürkoğlu gittiği için ağlayan çocuk değil mi?’ diye birbirleri ile konuşuyorlardı. Duyunca çok mutlu oldum” ifadelerini kullandı.

‘BENFICA VE TARAFTARLARI ONA İYİ BAKSIN’

Aktürkoğlu’na asla kırılmayacağını belirten genç taraftar, “Ben ona hiçbir zaman küsmem. Seni hep seviyorum ve seveceğim. Tekrardan her şey için çok teşekkür ederim. İlk defa Avrupa’ya gitti ve ilk formasını bana vereceği için çok mutluyum. Kerem ağabeyi çok seviyorum. Benfica Kulübü ve taraftarları ona çok iyi baksınlar. Hangi takıma giderse gitsin ben onu çok seviyorum” dedi.

‘BENFICA TARAFTARINDAN SÜRPRİZ MESAJ’

Portekiz’in köklü kulübü Benfica’nın taraftarlarının annesine ulaştığını belirten Rüzgar Sevim, “Benfica taraftarı anneme ulaştı ve mesaj attılar. Onlar da bana Kerem Aktürkoğlu forması yollayacaklar. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Benim isteğim forma falan değildi; bir tek Kerem ağabey beni görsün istedim” dedi.

“BEŞİKTAŞLI ARKADAŞLARIM ŞAKA YAPIYOR”

Mahallesindeki Beşiktaşlı arkadaşlarının esprilerinden bahseden Rüzgar, “Beşiktaşlı arkadaşlarım Rafa Silva bir gün giderse biz de ağlayalım bize de forma göndersinler diyorlar. Bazıları da Ciro Immobile giderse biz de ağlayalım diyorlar. Onlar da beni o şekil güldürüyor.” ifadelerini kullandı.

“HOCAM BANA HARRY POTTER DİYE SESLENİYOR”

Rüzgar, arkadaşlarının ve kulüp antrenörünün kendisine Harry Potter diye seslendiğini belirterek, şunları söyledi:

Oynadığım kulüpte ve mahallede arkadaşlarımla top oynarken gol attığımda ben de Kerem ağabeyin gol sevincini yapıyorum. Hocam da zaten bana Harry Potter diye sesleniyor. Herkes benim Kerem ağabeyi çok sevdiğimi biliyor.

“5 ŞAMPİYONLUK GÖRDÜM”

Henüz küçük yaşta olmasına rağmen Galatasaray ile 5 kez şampiyonluk sevincine tanıklık ettiğini belirten Rüzgar Sevim, sözlerini şu şekilde tamamladı: “5 şampiyonluk gördüm, inşallah bu yıl 25’inci şampiyonluğumuzu yaşayıp 5’inci yıldızı takacağız.”

10 yaşındaki Rüzgar’ın ağladığı anları videoya çeken Mustafa Gökdemir, yeğeniyle yaşadığı anı şu sözlerle anlattı:

Rüzgar iki gün önce bizi ziyarete gelmişti. Sohbet sırasında Kerem Aktürkoğlu’nun transfer konusu açılınca aniden ağlamaya başladı. Annesi onu teselli ederken, bu anı kaydetmek istedim. Hatıra olarak kalır diye düşünmüştüm ama video bir anda patladı. Bu kadar popüler olacağını hiç tahmin etmemiştim. Videonun amatör olduğunu düşünüyordum. Kerem’in ince düşünceli biri olduğunu biliyordum, o da uzun bir mesaj yazarak Rüzgar’ı mutlu etti ve bu bizi çok sevindirdi.

Kaynak: Sözcü