UEFA Uluslar Ligi’nde İzlanda’yı 3-1 mağlup eden A Milli Takımımız’da Kerem Aktürkoğlu golleriyle maça damga vurdu.

Maçın ikinci dakikasında ceza alanı içinde dönerek şık bir vuruş yapan ve topu köşeden ağlara gönderen Kerem Aktürkoğlu, A Milli Takım formasıyla İzlanda’ya en erken gol atan isim olurken Milli Takımımızın Uluslar Ligi’nde kaydettiği en erken gole de imzasını attı.

3-1 galip geldiğimiz maçı hat-trick yaparak tamamlayan Kerem Aktürkoğlu’nun ortaya koyduğu muhteşem performans sosyal medyada da gündem oldu. Galatasaray’ın 12 milyon Euro bonservis bedeli ile Benfica’ya gönderdiği Kerem Aktürkoğlu’nun attığı goller sonrası pişmanlık paylaşımları yapıldı. Sarı kırmızılı taraftarlar Kerem’in Türkiye’deki baskıdan kurtulduktan sonra kendisini bulduğunu, yönetimin onu koruyamadığının altını çizdi. 

‘SİZ BENİM CANIMSINIZ’

Kerem’in Galatasaray’dan ayrılmak zorunda bırakıldığını belirten taraftarlar gece boyu yaptıkları paylaşımlarla milli yıldıza destek verdi. Kerem Aktürkoğlu maçtan sonra kendisi için tribünde açılan bir pankartı alıntılayarak şu paylaşımı yaptı:

“Ben de sizi çok özleyeceğim… Siz benim canımsınız ama siz de benimle geleceksiniz. Çünkü biz hep beraberiz; dün beraberdik, bugün beraberiz, yarın da beraber olacağız. Benim için çok özel bir yolculuktu, bu yolu benimle yürüyen herkese çok teşekkür ederim. Sizi gururlandırmak için çok çalışacağım. Hepinizi çok seviyorum, var olun.”

KEREM AKTÜRKOĞLU İÇİN YAPILAN BAZI PAYLAŞIMLAR:

  • ”Kerem Aktürkoğlu’nu Benfica’ya bedavaya verenlere yazıklar olsun. Hat-Trick yaptı baskıdan kurtulunca! Troll hesapların kendisi gitmek istedi yalanına inanmayın! Önce birkaç maç yuhalandı, sonra mobbing uygulandı! Gitmedi, gitmek zorunda kaldı!”
  • ”Bir ay önce kaptanlığı elinden alındı yönetim tarafından karalama kampanyasına maruz kaldı”
  • ”Kerem Aktürkoğlu umarım Benfica da mükemmel bir sezon geçirir ve rekor bir bedelle daha büyük bir takıma geçiş yapar bu hikayenin böyle bir devama ihtiyacı var”

BURAK YILMAZ’DAN SONRA İLK

Milli Takım’da ilk kez hat-trick yapan Kerem Aktürkoğlu, Burak Yılmaz’dan (Mart 2021’de vs Hollanda) bu yana A Milli Takım formasıyla hat-trick yapan ilk oyuncu oldu.

 

Kaynak: Sözcü