Juventus, yaz hazırlık maçlarına kötü bir başlangıç yaptı. Cuma günü Max Morlock Stadyumu’nda oynanan maçta 3-0 yenildiler. Kenan Yıldız’ın ise tatilini tamamlaması ve Avrupa Şampiyonası’nın yorgunluğunu Türkiye’de atması gerekiyordu. Juventus, ilk maçta onu çok aradı ama bekleyiş neredeyse sona erdi.

2005 doğumlu yetenekli oyuncu, önümüzdeki saatlerde Torino’ya dönecek ve hafta başında sağlık kontrollerinin ardından Thiago Motta’nın yönetimindeki antrenmanlara katılacak.

Almanya doğumlu milli futbolcu Kenan Yıldız, köklerine ve doğup büyüdüğü şehre çok bağlı bir isim. Fırsat buldukça amcasını ve eski dostlarını ziyaret etmek için Regensburg’a dönüyor ve ailesiyle birlikte evindeymiş gibi hissettiği Cafe Jolie’de dinleniyor. Kafenin sahibi Christian Joachim ve diğer müşteriler, Kenan’ın nazik ve gösterişsiz tavırlarından oldukça etkileniyor.

Kenan, geçtiğimiz günlerde Almanya’daki EURO 2024 macerasının hemen ardından tekrar buradaydı. İtalya’daki plaj tatilinden önce, temmuz ayının ortalarında Regensburg ve genel olarak Almanya’daki güçlü Türk toplumu ile bağlarını daha da güçlendirme fırsatı buldu.

Şimdi ise Juventus’a geri dönmeye hazırlanan Yıldız, sadece meşhur gülümsemesini değil, aynı zamanda Thiago Motta’nın oyun planında vazgeçilmez olan hücum kanatlarındaki yeteneklerini de geri getirecek.

Juventus ile olan sözleşmesi 2029’a kadar yenilenecek olan Yıldız, 10 numaralı formasıyla sahada fırtına estirmeye devam edecek gibi görünüyor.

Kaynak: Sözcü