Fred’in sakatlığı, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun planlarını bozdu. Kanarya, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Lille ile karşılaşırken güçlü Fransız takımına karşı Fred’in oynayamayacak olması sıkıntı yaratacak.

Rade Krunic ile ipler kopma noktasında. Miha Zajc kadroda düşünülmüyor. Gönderilmesi planlanan Miguel Crespo; Lille maçlarının kadrosuna alınabilir. Yeniler Oğuz Aydın ve Saint-Maximin de takıma dahil olmasının ardından Dusan Tadic ve İrfan Can Kahveci’nin de merkeze çekilmesi gündemde.

Ancak bu iki isim de hücuma dönük oyuncular. İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş veya Bartuğ Elmaz’ın Lille maçlarında ilk 11’e girmesi bekleniyor.

FRED 1 AY YOK

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Lugano ile oynanan rövanş maçının ilk yarısında sakatlanarak çıkan Fred’in durumu belli oldu.

Fenerbahçe, Brezilyalı orta saha oyuncusunun sağ diz iç yan bağında hasar tespit edildiği ve tedavisine başlandığını duyurdu. Fred’in yaklaşık 4 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Deneyimli yıldız, Lille maçlarında yok.

Kaynak: Sözcü