James Rodriguez resmen Rayo Vallecano’da. Kolombiyalı yıldız forvet, Madrid ekibiyle Yüzüncü Yıl sezonunun büyük transfer bombasını patlattı.

Rayo Vallecano, 33 yaşındaki oyuncunun maaşını karşılayacak ekonomik planı oluşturmayı başardı ve birkaç ay önce Brezilya’daki sözleşmesini fesheden James, bedelsiz olarak LaLiga’ya geri döndü.

Rayo Vallecano, üst düzey oyuncuyu kadrosuna katmak için finansal bir uyum sağladı ve gerekli ekonomik desteği buldu. Falcao yöntemini kullanarak James’i transfer eden kulüp, yüzüncü yılında büyük bir etki yaratmayı hedefliyor.

James Rodriguez kariyerinde adeta bir yeniden doğuş yaşıyor. Copa America’daki performansı, Kolombiyalı oyuncuyu Avrupa futbolunun zirvesine geri taşıdı. James’in önceliği LaLiga’ya dönmekti ve son aylarda birçok takım onun peşindeydi, ancak Rayo Vallecano’nun cesur adımını atabilen başka bir kulüp çıkmadı.

REAL MADRID TRANSFERİNİN ÜZERİNDEN 10 YIL GEÇTİ

2014 yılında Brezilya’da düzenlenen Dünya Kupası’nda yıldızı parlayan James Rodriguez, aynı yaz Real Madrid’e imza atarak kariyerinde büyük bir dönüm noktası yaşadı. Real Madrid’de geçirdiği dört sezonda gol ve asistleriyle dikkat çeken James, 19-20 sezonunun ortasında Madrid’e geri döndü, ancak eski formunu bir daha yakalayamadı.

Kaynak: Sözcü