Bordo mavililer, transferde çalışmalarını tamamlamayı hedefliyor. Bu sezon şimdiye kadar 10 transfer yapan Trabzonspor, iki ismi daha kadrosuna katmayı amaçlıyor. Karadeniz devi, orta sahada 8 ve 10 numara oynayabilen bir isimle, forvet hattına güçlü bir takviyenin hesaplarını yapıyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yapılan görüşmelerde de bu iki mevkii üzerinde duruluyor. Fırtına’nın tarih olarak hedefi ise milli ara öncesinde bu takviyeleri tamamlamak… Eylül ayındaki milli ara öncesi orta saha ve forvete de transferleri yapıp kadronun netleşmesi isteniyor. Bordo mavililerde teknik heyet de tüm planlarını buna göre yapıyor. Bir yandan ayrılacak oyuncularla ilgili çalışmalar da sürerken, eksiklerin giderilmesi için yoğun bir çaba ve mesai harcanıyor.

HER MEVKİİYE TAKVİYE

Fırtına’da tüm mevkiilere nokta atışı transferler yapılması dikkat çekti. Savunma hattında sağ bek, sol bek ve stoperlere 4 farklı takviye yapıldı. Savic ve Batagov stoper olarak gelirken, sağ beke Malheiro, sol beke de Barisic imza attı. Orta alanda 6 numaraya Lundstram ile Okay dahil olurken, 8 numara da Ozan Tufan dikkat çekti. Kanatlar için Nwakaeme ve Cihan Çanak ikilisi öne çıkarken, forvete Draguş takviyesi geldi.

TAM 10 TRANSFER

Transfer döneminde kadrosuna tam 10 farklı futbolcu katan Trabzonspor, ciddi bir kadro yapılanması gerçekleştirdi. Ozan Tufan, Cihan Çanak, Malheiro, Barisic, Lundstram, Batagov, Savic, Draguş gibi yeni isimler gelirken, Nwakaeme ve Okay Yokuşlu da geri döndü.

Kaynak: FotoMaç