Göztepe, PFDK’nin 2 maçlık saha kapatma cezasının onanması durumunda, Süper Lig’in 4. haftasında Bodrum Futbol Kulübü’nü tarafsız sahada ağırlayacak. Bu kritik maça hazırlanan sarı-kırmızılı ekip, bir yandan da transfer çalışmalarına hız verdi.

Son olarak Brezilyalı golcü Juan Silva ve Polonyalı kaleci Mateusz Lis’i kadrosuna katan Göztepe, orta sahasını güçlendirmek için Brezilya’nın Flamengo takımında forma giyen 20 yaşındaki Victor Hugo’yu renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Genç orta saha oyuncusunun, İngiltere Premier Lig ekibi Southampton tarafından İzmir ekibine kiralanacağı öğrenildi.

Ayrıca, Flamengo’nun, Sport Republic şirketi tarafından yönetilen Southampton’dan Arjantinli savunma oyuncusu Carlos Alcaraz’ı 19 milyon Euro karşılığında transfer ettiği ve Victor Hugo’yu da Southampton’a gönderdiği belirtildi. Hugo’nun bu sezonu kiralık olarak Göztepe’de geçireceği ifade edildi.

Flamengo altyapısından yetişen ve geçen sezon 22 resmi maçta 473 dakika süre alan genç yetenek, Göztepe’nin Süper Lig kadrosunda yer alacak.

Bunun yanı sıra, Göztepe’nin Bulgaristan’ın Ludogorets takımında forma giyen 26 yaşındaki Polonyalı ön libero Jakub Piotrowski’yi kadrosuna katmak için görüşmelere başladığı iddia edildi.

Kaynak: Sözcü