Beşiktaş, 2024-2025 sezonunun ilk antrenmanını yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst yönetiminde gerçekleştirdi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde başlayan ilk antrenmana yeni transferlerden Rafa Silva’nın yanı sıra Omar Colley, Vincent Aboubakar, Arthur Masuaku, Ernest Muçi ve tedavi için yurt dışında bulunan Ante Rebic katılmadı. Ayrıca, A Milli Futbol Takımı kampında olan Mert Günok ile Semih Kılıçsoy da antrenmanda yer almadı.

Rafa Silva’nın 3 Temmuz’da, Colley, Aboubakar ve Masuaku’nun ise 8 Temmuz’da takıma katılacağı, Arnavutluk Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Muçi’nin Slovenya kampına katılacağı belirtildi.

Beşiktaş’ın yeni transferlerinden Gabriel Paulista ise siyah-beyazlı formayla ilk antrenmanına çıktı.

Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un saha ortasında yaptığı toplantı ile başlayan antrenmanda, Beşiktaşlı futbolcular ısınma hareketlerinin ardından pas çalışmaları gerçekleştirdi. Tam saha koşular sonrasında üç gruba ayrılan takım, önce dar alanda ardından geniş alanda top kapma ve pres çalışmaları yaptı.

Geçen sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapatan Amir Hadziahmetovic, takımdan ayrı fiziksel çalışmalar gerçekleştirdi.

Sezonun ilk antrenmanını Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar ve Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba da takip etti.

Beşiktaş, çalışmalarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

VAN BRONCKHORST: “İLK HAFTALAR ÖNEMLİ”

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, ilk antrenmanının ardından medya mensuplarına açıklamalarda bulundu:

Evimize, tesisimize hoş geldiniz. Bugün burada Beşiktaş’ın teknik direktörü olarak başlamaktan çok keyifliyim. Oyuncularımızla da bugün ilk defa bir araya geldik. Ben de onlarla birlikte sahaya adım attığım için çok mutluyum. Sizlerle de iyi ilişkilerimiz olması gerekiyor. Sizlere karşı açık olmamız gerekiyor. Bu çok önemli bir konu. Çünkü sizlerle konuşurken aynı zamanda taraftarlarımıza da seslenmiş oluyoruz. Bu noktada iyi ilişkiler kurmak herkes için çok önemli. Takımımızla özellikle ilk haftalar çalışmalarımız oldukça önemli olacak. Slovenya’da yapacağımız kamp esnasında da yine sizlerle sohbet etme ve sorularını cevaplama şansı bulacağım.

Kaynak: Sözcü