Trendyol Süper Lig’e namağlup bir başlangıç yapan Galatasaray, son şampiyon ünvanını korumak ve UEFA Avrupa Ligi’nde mutlu sona ulaşmak için transfer döneminde iddialı hamleler yapıyor.

Sarı kırmızılılar en son dünyaca ünlü yıldız oyuncu Victor Osimhen’i bu sezon için renklerine bağladığını taraftarlarına müjdelemiş ve başarılı sonuçlanan bu transfer operasyonu ile büyük ses getirmişti.

Ardından transferde hedef savunma hattını güçlendirmek olmuş ve Manchester United’dan Casemiro’yu kadrosuna katmak görüşmeler gerçekleştirmişti.

Kırmızı şeytanların Manuel Ugarte’yi transfer etmesinden dolayı Casemiro’yu gönderebileceği söylentileri bulunuyordu fakat Cimbom için transfer süreci bir türlü olumlu sonuçlanmadı.

The Suns’ta yer alan habere göre Galatasaray yönetimi ve Okan Buruk, oyuncuya alternatif bir ismi radarına aldı ve başka bir İngiliz devi ile görüşmelere başladı. İşte o isim…

Haberde belirtilene göre Galatasaray’ın sıradaki hedefi Arsenal’de forma giyen Jorginho oldu.

32 yaşındaki İtalyan oyuncu, 2021 – 2022 sezonunun ara transfer döneminde Chelsea’den Arsenal’e transfer olmuştu fakat burada istediği çıkışı yapamamıştı.

Bu sezon herhangi bir resmi maçta forma giymeyen savunma oyuncusu için Galatasaray’ın devreye girdiği belirtildi.

Arsenal’in yeni transfer ettiği oyuncu Mikel Merino’nun sakatlığı sebebiyle aynı mevkide oynayan Jorginho’ya başvurmaları gerekecek ve bu transfer sürecini çıkmaza sokan etkenlerden biri olabilir.

Declan Rice’ın da Brighton karşısında gördüğü kırmızı kart sebebiyle önümüzdeki Tottenham derbisini kaçırması bekleniyor. Böylelikle Kuzey Londra derbisinde İtalyan oyuncunun ilk 11 başlama ihtimali güçleniyor.

Tecrübeli oyuncu Arsenal forması ile bugüne kadar toplamda 52 maça çıkmış ve1 gol, 3 asist katkısı sunmayı da ihmal etmemişti.

Premier Lig devinde kontratının bitmesine 1 yıldan az kalan oyuncu ile ilgili ne karar verileceği ise merak konusu.

İşte The Suns’ta “Arsenal’den Jorginho, Galatasaray’ın hedefi ama Arsenal, Cuma günü Türkiye’nin transfer penceresi kapanmadan önce her türlü teklife direnmeye hazırlanıyor.” başlığı ile yer alan haber.

Kaynak: FotoMaç