Yeni sezonun kadro planlama çalışmalarını sürdüren Galatasaray, oyuncularına gelen teklifleri EURO 2024 sonrasına öteledi.

Turnuvadan büyük ümitleri olan sarı-kırmızılılar, talipleri olan oyuncuların gösterecekleri performansla değerini artırmasını hedefliyordu ancak işler istenilen gibi gitmedi.

Abdülkerim Bardakcı’dan önemli bir bonservis geliri hedefleyen Cimbom, son oynanan Portekiz maçında büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Sabah’ta yer alan habere göre; Gruptaki ilk iki müsabakada beklentileri karşılayamayan Abdülkerim, gördüğü sarı kartlarla cezalı duruma düştü ve Çekya maçında sahaya çıkma şansını yitirdi.

Arabistan’dan teklifler alan Abdülkerim için 10 milyon Euro’nun üzerinde bir ücret talep eden Galatasaray, istediği rakamı kabul ettirememe tehlikesiyle karşı karşıya.

Sözleşmesi sezon sonu beklemeden uzatılan 29 yaşındaki futbolcunun grup aşamasından sonra ortaya koyacağı performans merakla bekleniyor.

2022-23 sezonunda Konyaspor’dan 2.8 milyon Euro bonservisle Galatasaray’a transfer olan Abdülkerim Bardakcı, iki sezonda sarı-kırmızılı formayla 77 müsabakaya çıktı.

10 gol atma başarısı gösteren Abdülkerim Bardakcı 3 de asist yaptı.

Tecrübeli oyuncunun güncel piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösteriliyor.

Kaynak: FotoMaç