Galatasaray’da yaz transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala çalışmalar hız kazandı.

Sarı-kırmızılılar, ezeli rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe’ye göre daha sakin bir transfer dönemi geçirse de, Victor Osimhen takviyesiyle dünya çapında gündem oldu.

Aslan, Napoli’de kadro dışı kalan Nijeryalı dünya yıldızını sezon sonuna kadar kiraladı.

Galatasaray’dan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada 25 yaşındaki santrfora 6 milyon Euro ücret verileceği aktarıldı.

Osimhen hamlesiyle büyük ses getiren Galatasaray, kanat transferi için kolları sıvadı.

Sarı-kırmızılılar, Roma forması giyen Polonyalı kanat oyuncusu Nicola Zalewski için İtalyan ekibiyle görüşmelere başladı.

22 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için yoğun mesai harcayan Aslan, iç transferde de düğmeye bastı.

Milliyet’in haberine göre; Galatasaray yönetimi, yeni transferlerin aldığı paraların oldukça gerisinde kalan oyuncuların ücretlerinde iyileştirmeye gidecek.

13 Eylül’de bitecek transfer döneminin ardından iç transfere yönelecek olan sarı-kırmızılılar, son dönemde takıma büyük katkı veren isimlerin mağduriyetini giderecek.

Türkiye’de transferinin sona ereceği cuma gününe kadar takviye planları yapan sarı-kırmızılılarda gelecek hafta iyileştirmeler için görüşmeler başlayacak.

İlk planda Barış Alper Yılmaz ve Abdülkerim Bardakcı gibi isimlerle masaya oturacak yönetim, bu oyuncuların ücretlerinde hatırı sayılı bir zamma gidecek.

Galatasaray’da yine Nelsson, Kaan Ayhan, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu ve Yunus Akgün gibi isimlere de zam yapılacağı yıllık ücretlerinin arttırılacağı belirtildi.

Sarı-kırmızılı yönetimin bu hamleyle beraber özellikle yerli futbolcuların motivasyonları yukarı çekmeyi planladığı bildirildi.

Kaynak: FotoMaç