Galatasaray’ın süper golcüsüMauro İcardi,saha içinden sonrasaha dışına da el attı. 25golle krallık tacını takan31 yaşındaki forvet, şampiyonlukkutlamalarında DursunÖzbek ve Erden Timur’lakonuştu. Tangocu, devamedip etmeyeceği netleşmeyenTimur’a mesaj verdi. Herkonuşmasında kendisini getirdiğiiçin Timur’a teşekküreden Arjantinli oyuncu, “Sizinle2 yıl daha buradayız.Bir yere ayrılmak yok. Önümüzdekisezon 5. yıldızı birliktetakacağız. Şampiyonluklarımızdevam edecek”dedi. Erden Timur’un, İcardive camiadan gelen olumlutepkileri göz önüne alarakkararını bir kez daha gözdengeçireceği öğrenildi.

UNUTULMAZ GECENİN MİMARI

BaşkanÖzbek ile Timur’u bir arada tutmak için devreye giren Mauro İcardi, şampiyonluk kutlamalarına da damgasını vurdu. ‘Derin Galatasaray’ peleriniyle sahneye çıkan yıldız oyuncu, kendisiyle rekabete giren Edin Dzeko göndermesiyle taraftarları mest etti. Önce Dzeko için çalınan ‘Beni Sev’ şarkısıyla gelen ve daha sonra ‘Aşkın Olayım’la Rams Park’ı inleten İcardi, sarı-kırmızılı taraftarlara unutulmaz bir gece yaşattı.

ADETA BiR MAKiNE

Mauroİcardi, profesyonel kariyerinde dakika başına en sık gol katkısı yaptığı iki sezonu da Galatasaray formasıyla Süper Lig’de oynadı. Geçen sezon 65.1 dakikada bir gol katkısı veren Arjantinli yıldız, bu sezon ise 86.6 dakikada bir skoru değiştiren isim oldu. İcardi, adeta bir makine gibi performansıyla yıldızını yeniden parlattı.

Kaynak: FotoMaç