Galatasaray’da transfer döneminin son günlerinde rota İtalya’ya çevrilmişti ve Polonyalı genç yıldız Nicola Zalewski’yi kadroya katmak için bir operasyon gündemdeydi.

Fenerbahçe’nin de bu yazın başında radarına aldığı ve görüşmeler gerçekleştirdiği Zalewski için sarı kırmızılı ekip, Roma ile temasa geçmişti.

Sol kanat pozisyonunda görev yapan 22 yaşındaki milli futbolcunun Keram Aktürkoğlu’nun vedasının ardından rotasyona eklenmesi planlanıyordu.

İtalyan basınından Gazzetta’nın “Zalewski yol ayrımında: Galatasaray her şeyi yapmaya hazır, Roma düşünüyor.” başlıklı haberine göre oyuncunun transferi ile ilgili kritik bir görüşme gerçekleşecek.

Roma, milli maçtan dönen Zalewski ile birlikte oturup transfer konusunu görüşecek. Yönetim bonservis gelirinden dolayı Galatasaray’a yeşil ışık yaktı. Ancak Teknik Direktör De Rossi de Zalewski’yi kaybetmek istemiyor.

Roma’nın, teknik direktör Daniele De Rossi’nin Zalewski konusunda “Takımda kalsın” isteğine rağmen bonservis bedeli nedeniyle Galatasaray’a yeşil ışık yaktığı biliniyor.

Daniele De Rossi’nin bu transferin gerçekleşmesi durumunda çok sinirlenebileceği belirtildi. Sarı kırmızılı taraftarlar ise heyecanla görüşmelerin nasıl sonuçlanacağını takip ediyor.

Kaynak: FotoMaç