Galatasaray, Young Boys yenilgisinin şokunu, defansif sıkıntıları hatta sezona yapılan istikrarsız başlangıcı düşünürken yeni bir gündemi daha oldu: Kerem Aktürkoğlu…

İsviçre deplasmanında kaptanlık bandının Muslera sakatlandıktan sonra İcardi’ye, ondan da Berkan Kutlu’ya geçti. Bu sırada Kerem de oyundaydı. Sosyal medyada ‘Kaptanlığı alındı’ dedikodusu yayıldı; gerçek olduğu Kerem’in açıklamasıyla açığa çıktı.

KAPTANLIK BANDI OLMASA DA…

Kerem Aktürkoğlu, özetle, “Bugüne kadar bana layık görülen kaptanlık görevini en iyi şekilde yapmaya, bu unvanı hakkıyla taşımaya çalıştım. Bundan sonra kolumda kaptanlık bandı olmasa da yine gerektiği her an saha içi ve saha dışı inisiyatif alacağım” yazdı.

Edinilen bilgilere göre yıldız oyuncunun Konya maçı sonrası kullandığı “Bir gün biz de konuşuruz” ifadesi yönetimi rahatsız etti. Bu sözlerin ‘Galatasaray kaptanına yakışmadığı’ intibası oluştu. Bunun üzerine Kerem’in kaptanlığının alınması kararı verildi.

KESİN SATILIYOR

Peki yöneticiler neden rahatsız oldu? İddialara göre bazı yöneticilerin kullandığı ‘Kerem ayrılmak istiyor’ sözleri kulağına gelen Kerem Aktürkoğlu, medya üzerinden kendisine mesaj verildiğini düşündü ve kırgınlık yaşadı. Son gelişme üzerine Kerem’i kesin olarak satılacak.

Kaynak: Sözcü