Galatasaray’da şampiyonluğun kazanılmasında attığı gollerle büyük pay sahibi olan, takımın yıldız oyuncusu Mauro Icardi ile ilgili sürpriz bir iddia gündeme getirildi.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Erden Timur’un görevinden ayrılmasıyla alakalı olarak kaleme aldığı haberde işin sonunun Mauro Icardi’nin ayrılığına varabileceğini öne sürdü.

Di Marzio’nun haberine göre, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur’un görevinden ayrılacak olması sebebiyle Mauro Icardi’nin ayrılığı oldukça güçlü bir ihtimal haline geldi.

İtalyan gazeteci haberinde ayrıca, Icardi’nin Erden Timur’un projesine inandığı için Galatasaray’a transfer olduğunu hatırlattı.

Geçtiğimiz sezon başında Suudi Arabistan’dan astronomik maaş teklifleri alan Mauro Icardi’nin, Erden Timur’a Galatasaray’ı 2 yıl üst üste şampiyon yapma sözü verdiği için bu teklifleri reddettiği kaydedildi.

Ancak, Di Marzio’nun iddiasına göre, Erden Timur’un ayrılmasının ardından Icardi’nin de ABD, Arabistan ya da Avrupa’dan gelecek bir makul teklife olumlu yanıt vererek sarı kırmızılı ekiple yollarını ayırma ihtimali oldukça yükseldi.

Galatasaray formasıyla son 2 sezonda çıktığı 73 maçta 55 gol atan 30 yaşındaki Mauro Icardi, 20 de asist katkısı yaptı.

Icardi, Galatasaray formasıyla 2 şampiyonluk yaşarken geride kalan sezonu da gol kralı olarak tamamladı.

Kaynak: FotoMaç