Son şampiyon Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde kupa koleksiyonuna bir yenisini eklemek için transfer çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Medya tarafından ayrılık iddiaları ve takım içindeki çalkantılı durumları ile sık sık gündeme getirilen sarı kırmızılı ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off eşleşmesinin ilk maçında Young Boys karşısında deplasmandan 3 – 2’lik bir yenilgi ile dönmüştü.

Özellikle bu maç genelinde Okan Buruk ve kararları taraftarlarca eleştirilirken, Galatasaray’ın Young Boys eşleşmesinden galip ayrılmasını gerektiren ve sezonun geri kalanı için hayati olan bir durum var.

Cimbom, eşleşmeden çıkabilir ise transfer limiti problemini çözecek ve listesindeki transferlere yönelerek önceki sezonlardaki başarısını sürdürmek için kadrosunu güçlendirecek. İşte yabancı basınca açıklanan ve o listede olduğu belirtilen yeni bir isim…

Jeremy Sarmiento, İngiliz ekibi Brighton’da forma giyen 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu.

Güney Amerika’dan Bolavip’in duyurduğuna göre oyuncu, takımın Manchester United maçı kadrosuna dahil edilmedi ve yönetim tarafından satılmak istendiği oyuncuya açıkça iletildi.

Genç yıldız, özellikle Ekvador Milli Takımı ile Copa América’da sergilediği üstün performansı sonrası dikkatleri üstüne çekmeyi başarmıştı.

Ekvadorlu oyuncu aynı zamanda Ipswich takımında forma giyerken takımının Premier Lig’e çıkmasında büyük rol oynayan isimlerden birisiydi.

Piyasa değeri 7 milyon Euro olan yetenekli sol kanat oyuncusunun, Galatasaray ile sürecinin nasıl devam edeceği ise merak konusu.

Kaynak: FotoMaç