Galatasaray transferde sınıfta kaldı. Son iki sezonun şampiyonu sarı-kırmızılılar sezona en rahat başlayan taraf olsa da plansızlık işleri içinden çıkılmaz bir hale soktu.

Acil olarak sağ bek ve orta sahaya ihtiyacı olan Cimbom, bütün enerjisini liste başındaki isimlere harcasa da başarılı olamadı. Uzun süre Rennes forması giyen Guela Doue’yi almak için uğraşan Galatasaray, bu iş olmayınca Kopenhag’ın genç ismi Elias Jelert’e 9 milyon Euro artı bonus ödemek zorunda kaldı. Danimarkalı futbolcu çıktığı maçlarda görüntü olarak umut da vermedi.

UÇAKLAR BOŞ DÖNDÜ

Yönetici İbrahim Hatipoğlu orta sahada için M.United forması giyen McTominey, Tottenham’lı Pierre-Emile Hojbjerg ve Zenit’li Wendel ile ilgilendiklerini bizzat açıkladı ancak üç futbolcu da olmadı.

Şapkadan Championship’ten Gabriel Sara 18 milyon Euro artı bonuslarla çıktı. Okan Buruk “Çok fazla kanat oyuncumuz var” açıklaması yaptıktan sonra Tete, Zaha ve Kerem Aktürkoğlu takımdan ayrıldı.

Üstelik Kerem 12 milyon Euro gibi düşük bir bedele yuvadan uçtu. Yönetim Osimhen bombasını patlatsa da kanat ve 6 numara transferi için özel uçaklar bir oraya bir buraya gidip boş döndü.

ZALEWSKI DE YATTI

Galatasaray’ın Zalewski hamlesi de patladı. Polonyalı futbolcu için Roma’ya özel uçak kaldıran sarı-kırmızılı yönetim İtalyan ekibini ikna edemeyince transfer yattı. Bu gelişme üzerine taraftarlar sosyal medyada istifa paylaşımları yapıp yönetimi topa tuttu. 

Kaynak: Sözcü