Süper Lig’de şampiyonluğa koşan Galatasaray’ın genç yıldızı Barış Alper Yılmaz bu sezonun en çok parlayan yıldızlarından biri oldu.

Güçlü oyun tarzıyla sarı-kırmızılı ekibin hücumunda önemli bir etken olan 23 yaşındaki yıldız, son haftalardaki katkısıyla da dikkatleri üzerine çekti.

Son 5 maçta 3 gol 3 asist yapan Barış Alper, bu karşılaşmalarda takımın en yüksek not alan oyuncularının başında geldi.

Avrupa kupaları ve milli takımdaki performansıyla da beğeni toplayan Barış Alper, transferin gözdesi oldu.

AVRUPA ŞAMPİYONASI BEKLENİYOR!
Galatasaray, Avrupa’dan birçok takımın listesine aldığı yıldız oyuncunun transferi için yazın oynanacak Avrupa Şampiyonası’nı bekliyor.

Son dönemde oldukça formda olan Barış Alper’in turnuvada kendisini daha fazla kanıtlayıp fiyatını artırması hedefleniyor.

TRANSFER REKORU KIRACAK!
Avrupa’ya gitmeye sıcak bakan yıldız ismin sezon sonunda yapacağı transferle Galatasaray tarihine geçeceği iddia ediliyor.

MERTENS NAPOLI’YE ÖNERDİ!
Yeni Asır’ın haberine göre; Galatasaray’ın deneyimli oyuncusu Dries Mertens, Barış Alper’i eski takımı Napoli’ye önerdi.

BARIŞ ALPER’E BÜYÜK ÖVGÜ!
Dries Mertens, Galatasaray’ın Karagümrük’ü 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Barış Alper Yılmaz’ın performansından övgüyle bahsetti.

Mertens, “Barış Alper çok çok güzel bir sezon geçiriyor. Gelecekte bu çocuk nerelere varır diye düşünüyorum. Çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

İtalyan ekibi, Mertens’in de referansıyla genç yıldız için büyük bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Eğer işler yolunda giderse, Barış Alper bu yaz transfer rekoru kırarak Napoli’nin Gürcü yıldızı Kvaratskhelia’nın yerini alabilir.

BARIŞ ALPER’E DEV TEKLİF!
30 milyon Euro civarı bir rakama çıkarak Barış Alper’i isteyebileceği ifade ediliyor.

Transferin gerçekleşmesi durumunda 23 yaşındaki yıldız, sarı-kırmızılıların tarihindeki en büyük bonservis bedelli satış olacak.

Kaynak: FotoMaç