Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray, Çaykur Rizespor’u konuk edecek. RAMS Park’ta oynanacak Galatasaray-Rizespor maçını hakem Arda Kardeşler yönetecek.

 

Ligde yaptığı 3 maçtan da galibiyetle ayrılan ve maç eksiği bulunan Galatasaray, topladığı 9 puanla Süper Lig’in 5. haftası öncesi lider Fenerbahçe’nin 1 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor.

İlk 4 haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayan Rizespor ise 4 puanla ligde 12. sırada yer alıyor. 

LİGDEKİ 3 MAÇINDA 9 GOL ATTI

Galatasaray, Süper Lig’de çıktığı 3 maçta 9 gol kaydetti. Sarı-kırmızılılar, ligde çıktığı 3 karşılaşmada Atakaş Hatayspor’a ve TÜMOSAN Konyaspor’a ikişer, Adana Demirspor’a 5 gol attı.

Sarı-kırmızılılar, son 6 resmi müsabakada 3 kez sahadan galip ayrıldı. Süper Lig’de Hatayspor ile Konyaspor’u 2-1, Adana Demirspor’u da 5-1 yenen Galatasaray, Turkcell Süper Kupa’da Beşiktaş’a 5-0, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda ise İsviçre ekibi Young Boys’a 3-2 ve 1-0 mağlup oldu. 

RESMİ MAÇLARDA KALESİNİ GOLE KAPATAMADI

Galatasaray, bu sezon çıktığı 6 resmi maçta da kalesini gole kapatamadı. Süper Kupa’da Beşiktaş’tan 5 gol yiyen sarı-kırmızılı ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre temsilcisi Young Boys’a 3-2 ve 1-0’lık skorlarla mağlup oldu. Ayrıca Galatasaray, Hatayspor, Konyaspor ve Adana Demirspor’dan da birer gol yedi.

Galatasaray, Süper Lig’de Çaykur Rizespor’a karşı çıktığı son 4 maçı da kazandı. Söz konusu müsabakalarda “Cimbom”, rakibini 6-2, 1-0, 4-2 ve 3-2’lik skorlarla mağlup etti. 

Kaynak: Sözcü