Yaz transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala girişimlerini hızlandıran Galatasaray’dan dünya çapında ses getiren bir hamle geldi.

Sarı-kırmızılılar, Serie A ekiplerinden Napoli’de forma giyen Nijeryalı yıldız Victor Osimhen’i sezon sonuna kadar kiraladı.

Galatasaray’ın transferi için her konuda anlaşma sağladığı Nijeryalı santrfor, İstanbul’a geldi.

Atatürk Havalimanı’na gelen 25 yaşındaki oyuncu, sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından marş ve tezahüratlarla karşılandı.

Osimhen, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu ve Futbol Direktörü Cenk Ergün’le birlikte özel araçla alandan ayrıldı.

Buraya geldiği için iyi hissettiğini belirten Oshimen, “Atmosfer harika. Dünyanın en iyi taraftarları burada. Burada olmak güzel. Çok heyecanlıyım. Stadyumda taraftarları göremek için sabırsızlanıyorum. Onlar için elimden geleni yapacağım.” diye konuştu.

Dries Mertens ile beraber oynayacağı hatırlatılan Nijeryalı oyuncu, “Mertens, müthiş birisi. Bana çok yardımcı olmuştu. Kendisiyle gelmeden önce konuştum. Onunla oynamak içi sabırsızlanıyorum. Diğer takım arkadaşlarımla da oynayacağım için sabırsızlanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’da Victor Osimhen’in gelişi sonrası teknik direktör Okan Buruk’un sistem değişikliğine gideceği konuşulmaya başlandı.

Tecrübeli çalıştırıcının, 3-5-2 dizilişine dönerek Icardi ve Osimhen’in beraber oynadığı çift santrforlu sisteme dönmesi bekleniyor.

Icardi-Osimhen ikilisinin nasıl bir performans vereceği merakla beklenirken, Arjantin basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.

Bolavip’te yer alan haberde; Hem Mauro Icardi hem de Victor Osimhen’in genellikle tek forvetli sistemde oynadığı belirtildi.

Haberde ikilinin birbirine uyum sağlamak zorunda olduğu, aksi takdirde birinin daha az süre alacağı aktarıldı.

Kaynak: FotoMaç