Galatasaray, Süper Lig 3. hafta erteleme maçında yarın Gaziantep FK’yi ağırlayacak. RAMS Park’ta oynanacak bu kritik mücadele, saat 20.00’de başlayacak.

Sarı-kırmızılı ekip, ligde çıktığı 4 maçta 4 galibiyet elde ederek topladığı 12 puanla Fenerbahçe’nin 1 puan gerisinde, 2. sırada yer alıyor. Konuk ekip Gaziantep FK ise 3 karşılaşmada yalnızca 3 puan toplayarak 14. sırada bulunuyor.

SAKATLIKLAR CAN SIKIYOR

Galatasaray’da önemli eksikler dikkat çekiyor. Yıldız golcü Mauro Icardi ve Faslı oyuncu Hakim Ziyech, sakatlıkları nedeniyle Gaziantep FK karşısında forma giyemeyecek. Icardi, Adana Demirspor maçında yaşadığı sakatlık sebebiyle sahalardan uzak kalırken, Ziyech ise Fas Milli Takımı’nın Lesotho ile oynadığı maçta sakatlanmıştı.

YENİ TRANSFERLER OYNAMAYACAK

Galatasaray’ın transfer döneminde kadrosuna kattığı Roland Sallai, Victor Osimhen ve Ismail Jakobs, statü gereği Gaziantep FK maçında forma giyemeyecek. Bu üç oyuncu, ertelenen bu maçın orijinal tarihinden sonra takıma katıldıkları için sahada yer alamayacak.

GOL MAKİNESİ GALATASARAY

Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig’de çıktığı 4 maçta rakip fileleri tam 14 kez havalandırdı. Galatasaray, Hatayspor ve Konyaspor’a ikişer gol atarken, Adana Demirspor ve Çaykur Rizespor maçlarında ise 5’er gol kaydetti.

Kaynak: Sözcü